El Hatib:'' Kudüs İntifadası İşgalcinin Maskesini Düşürdü.''

Filistin Birzeit Üniversitesi öğretim görevlisi Ğassan El-Hatib, Kudüs İntifadası’nın Siyonist işgal rejiminin Mescidi Aksa’yı bölme ve yıkma planını engellediğini ve Filistin halkına karşı her türlü zulmü reva gören işgalcinin maskesini düşürdüğünü söyledi.  

Görüntülenme: 1406 Tarih: 07 Kasım 2015 09:19
El Hatib:'' Kudüs İntifadası İşgalcinin Maskesini Düşürdü.''

Kudüs İntifadası’yla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan El-Hatib “Kudüs İntifadası çok şey kazandırdı. Bununla iftihar ediyor ve övünüyoruz. İntifadayla gençler işgalcinin Mescidi Aksa’yı yıkmaya zemin hazırlamak için kurdukları bölme planını engellediler. Yine bu intifadayla işgal askerleriyle Siyonist çetelerin Filistin halkına yaptıkları saldırıları bütün dünyaya gösterdiler” dedi.

Kudüs için intifada başlatan Filistinlilerin, Kudüs halkının Mescidi Aksa’yı koruma adına işgalciyle savaşa girmeye hazır olduğunu gösterdiklerini belirten El-Hatib, Müslümanların kendi sorunlarıyla uğraştıkları bu süreçte işgalcinin Filistin halkına karşı nasıl barbarlaştığını da bütün dünyaya gösterdiklerini ifade etti.

Siyonist rejimin Mescidi Aksa’ya yönelik kirli planlarına karşı çıkan Kudüs ve Batı Yaka halkının Ekim ayı başında başlattığı intifadada şimdiye kadar 78 kişi şehit olurken, işgalcilerden de 11 kişi öldü.

fiem

Yorumlar