Kudüs'teki Feda Eyleminde 1 Siyonist Ölürken Eylemci Şehit Edildi

İşgal altındaki Kudüs’ün El-Halil Kapısında Siyonistlere yönelik yapılan feda eyleminde bir siyonist ölürken ikisi de yaralandı. İşgal güçlerinin ateş açması sonucu eylemcilerden birinin şehit olduğu, diğerinin ise ağır şekilde yaralandığı belirtildi.  

Görüntülenme: 1891 Tarih: 23 Aralık 2015 19:50
Kudüs'teki Feda Eyleminde 1 Siyonist Ölürken Eylemci Şehit Edildi

Siyonist işgal rejimi basınında çıkan haberlere göre, bugün (23 Aralık Çarşamba) işgal altındaki Kudüs şehrinin El-Halil Kapısında Siyonist asker ve yerleşimcilere yönelik yapılan feda eyleminde bir kişi öldü iki kişi de yaralandı. Eylemi yapan Filistinlilerden birinin açılan ateş sonucu olay yerinde şehit olduğu, ikincisinin de ağır yaralandığı bildirildi.

Diğer taraftan bugün Batı Yaka’nın El-Halil şehrindeki Hz. İbrahim Camii yakınlarındaki askeri barikatta aranan Filistinli bir genç kız, çantasında bıçak taşıdığı gerekçesiyle tutuklandı.

Konuyla ilgili bilgi veren Filistinli kaynaklar, işgal güçlerinin bugün Hz. İbrahim Camii yakınlarındaki askeri barikatta, kimliği henüz öğrenilemeyen Filistinli bir genç kızı yanında bıçak bulundurduğu iddiasıyla tutukladığını ifade ettiler.
 
 
 
 
 
fiem

Yorumlar