Filistinli İşadamının Suçu Ne?

Filistin Esirleri Araştırma Merkezi tarafından yapılan açıklamada işgal rejiminin Filistinli tüccarlara ve iş adamlarına yönelik tutuklamalarının son bulmadığına dikkat çekilerek son olarak da Ramallah asıllı tanınmış iş adamlarından İbrahim Mustafa Abdulfettah Sıyam'ın Kerame köprüsünde yer alan gümrük kapısında gözaltına alındığı haber verildi.  

Görüntülenme: 1238 Tarih: 08 Mayıs 2015 11:57
Filistinli İşadamının Suçu Ne?

Normalde Ürdün'de ikamet eden ve Ürdün kimliği taşıyan iş adamı Sıyam'ın Ramallah'ta düzenlenen iş adamlarına dönük bir toplantıya katıldıktan sonra Filistin tarafından Ürdün tarafına dönmek istediği sırada işgalciler tarafından gözaltına alındığı ifade edildi. İşgal güçlerinin aslen Filistin'in Ramallah vilayetine bağlı Beyti Lukiya beldesinden olan bu iş adamını ne sebeple gözaltına aldıkları hakkında ise herhangi bir bilgi vermedikleri haber verildi.

Cömert kişiliğiyle ün salan iş adamı İbrahim Sıyam aynı zamanda Batı Yaka ve Gazze bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım faaliyetlerine büyük katkılarda bulunmasıyla tanınıyor. Son olarak da Gazze'de yaşayanların çocuklarına öğrenim yardımı kampanyasına katkı için 17 bin adet, çeşitli öğrenim malzemeleri de içeren okul çantası bağışında bulunduğu ifade edildi.

Siyonist işgal rejimi her yönden mağdur etmeye çalıştığı Filistinlileri, sıkı bir ablukaya almak amacıyla izlediği insanlık dışı politikasında, onlara iyilikte bulunanlara, insanî yardım gönderenlere de herhangi bir şekilde ulaşabildiği zaman gözaltına alıyor ve cezalandırıyor.

fiem

Yorumlar