Heyet avukatlarından Hanan El-Hatib bugün (19 Aralık Cumartesi) yaptığı açıklamada, 3 kadın esirin işgal güçlerinin ateş açması sonucu yaralandıktan sonra tutuklandıklarını ve hâlâ hastanede tedavi gördüklerini, iki esirin Er-Ramle’de tecrit odalarında yaşadıklarını ve esirlerden 31’inin Şaron Cezaevi'nde olduklarını söyledi.
Avukat El-Hatib verdiği bilginin devamında, Şaron Cezaevi'nin daha fazla esir alamaması nedeniyle 15 kadın esirin Ed-Damun Cezaevi'ne naklediklerini belirtti.
Kadın esirler için yeni açılan bölümü ziyaret eden avukat El-Hatib, burada bulunan esirlerin henüz yargılanmadıklarını, tutuklanırken yanlarına özel eşyalarını almalarına izin verilmediğini, zindanın gün boyu kameralarla gözetlendiğini, esirlerin ilaç bulamadıklarını ve elektriğin de kesik olduğunu ifade etti.
fiem
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu